Waterbestendige vloeren

Waterbestendige vloeren winnen snel terrein in de wereld van interieurontwerp en vloerbedekkingen. De moderne consument is op zoek naar niet alleen esthetiek maar ook naar functionaliteit, en waterbestendige vloeren bieden het beste van beide werelden. Bij de Laminaatwinkel begrijpen we de behoeften van onze klanten en willen we u helpen de juiste keuze te maken voor uw ruimte. Naast vochtbestendige vloeren bieden wij ook een professionele legservice om uw nieuwe vloerbedekking vakkundig te leggen. We streven naar perfectie en garanderen u altijd een hoogwaardig resultaat.

De voordelen van waterbestendige vloeren

De belangrijkste reden waarom steeds meer mensen kiezen voor waterbestendige vloeren, zoals laminaat en pvc, is de duurzaamheid en het gemak in onderhoud. Vochtbestendige vloeren beschermen niet alleen tegen morsen en vocht, maar hebben ook een verlengde levensduur. Door de speciale coating zijn ze waterafstotend en uitermate geschikt voor natte ruimtes. Denk hierbij aan de badkamer, keuken en het toilet. Daarnaast biedt de toplaag bescherming tegen krassen en slijtage. Daardoor behouden waterproof vloeren jarenlang hun uitstekende conditie.

Soorten vochtbestendige vloeren

Bij de Laminaatwinkel vindt u verschillende soorten waterbestendige vloeren van zeer goede kwaliteit, waaronder laminaat en pvc. Deze vloeren trotseren de uitdagingen van het dagelijkse leven zonder daarbij hun schoonheid te verliezen. Hieronder komt u meer te weten over de vochtbestendige vloeren die wij als vloerspecialist in Bergen op Zoom aanbieden.

Vochtbestendig laminaat

Laminaat is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een balans tussen stijl en functionaliteit. Waterbestendig laminaat biedt niet alleen diverse mogelijkheden op het gebied van uitstraling, maar het is ook bestand tegen vocht. Hierdoor is waterproof laminaat uitermate geschikt voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes. 

Waterbestendige pvc-vloeren

Pvc-vloeren winnen terrein vanwege hun duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Deze vloeren zijn naast waterbestendig ook bestand tegen slijtage, vlekken en krassen. De veelzijdigheid van pvc-vloeren maakt ze ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Of u nu gaat voor een houtlook of de moderne uitstraling van tegels, pvc past zich aan aan uw smaak en komt in ieder interieur tot zijn recht.

Professionele legservice

Bij het investeren in een waterbestendige vloer is een professionele installatie essentieel voor een langdurig en geslaagd resultaat. Onze legservice biedt u een zorgeloze ervaring, waarbij onze ervaren vloerspecialisten uw nieuwe vloer vakkundig komen installeren. Uw nieuwe vloer wordt perfect gelegd door de Laminaatwinkel, zonder gedoe of zorgen.

Persoonlijk advies bij de Laminaatwinkel

De Laminaatwinkel heeft een ruim assortiment aan waterbestendige vloeren van de hoogste kwaliteit. Onze vloerspecialisten staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, zodat u met vertrouwen de juiste keuze kunt maken voor uw leefruimte. We bieden hierbij advies op maat en zorgen ervoor dat u een vloer vindt die perfect aansluit bij uw wensen en woning.

Bezoek onze showroom in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een kwalitatieve, waterbestendige vloer en wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft bij de Laminaatwinkel? Wij heten u van harte welkom in onze showroom te Bergen op Zoom, gelegen aan de Van Konijnenburgweg 55. Bij ons vindt u maar liefst 16.000 m² aan vloeren in tal van uitvoeringen en prijsklassen. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur. Tot binnenkort!

Neem contact op met ons

Heeft u vragen over ons assortiment vochtbestendige vloeren, wenst u advies of wilt u geheel vrijblijvend een offerte laten opstellen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via het nummer 0164 270 245. U kunt ook altijd een mailtje sturen naar info@laminaatwinkel.com. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

assortiment laminaat winkel

De Parket en Laminaatwinkel

Van Konijnenburgweg 55
3412 PL Bergen op Zoom

0164-270245
info@laminaatwinkel.com

di t/m vr: 09:30 – 17:30
zaterdag : 09:30 – 17:00