Laminaat

Laminaatvloeren zijn leverbaar in planken en tegelvorm. Lang en/ of breed, met of zonder V-groef. U bepaald. 

De laminaatvloeren van de Parket en Laminaatwinkel zijn uitsluitend van goede kwaliteit. De vloeren zijn niet alleen stevig en sterk, maar ook slijtvast en goed zelf te plaatsen. Zelfs met minimaal onderhoud gaan onze laminaatvloeren vele jaren mee. En omdat wij een grote collectie laminaatvloeren hebben, vindt u altijd wel een vloer die past bij uw interieur.

Hieronder ziet u een aantal van onze vloeren die wij uit voorraad kunnen leveren.

 

In de winkel hebben we ruim 600 laminaatvloeren in categorieën als laminaatplanken, laminaattegels en vochtbestendig laminaat.

Quick-Step laminaat

De Parket en Laminaatwinkel is officiële kerndealer van Quick-Step. Dit betekent dat wij de volledige collectie laminaatvloeren, plinten en ondervloeren van dit gerenommeerde merk voeren. Wilt u een Quick-Step laminaatvloer aanschaffen voor uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag de perfecte laminaatvloer te vinden en kunnen deze vloer bovendien vakkundig, nauwkeurig en snel voor u leggen.

laminaat legservice

De showroom in Bergen op Zoom

In onze showroom hebben wij altijd 80 tot 100 vloeren in alle prijsklassen op voorraad staan. Deze vloeren zijn samen goed voor 16.000 vierkante meter vloer. Bezoek onze showroom in Bergen op Zoom om alle vloeren te bekijken en ontvang gratis advies voor uw woning van onze vloerspecialisten!

De Parket en Laminaatwinkel

Van Konijnenburgweg 55
3412 PL Bergen op Zoom

0164-270245
info@laminaatwinkel.com

di t/m vr: 09:30 – 17:30
zaterdag : 09:30 – 17:00