Plinten

Bij het plannen van uw vloerrenovatie of -installatie is het belangrijk om aandacht te besteden aan elk detail, inclusief de plinten. Hoewel ze vaak over het hoofd worden gezien, spelen plinten een essentiële rol in zowel de esthetiek als de functionaliteit van uw vloer. Bij de Laminaatwinkel bieden we een breed scala aan opties om aan uw behoeften te voldoen. Kom langs in onze showroom en ontdek het volledige aanbod plinten. Onze vloerexperts staan klaar om u te adviseren bij de zoektocht naar de geschikte plinten voor uw vloer.

MDF plinten

in verschillende hoogtes en kleuren

Het belang van plinten

Plinten zijn de randafwerking van uw vloer en dragen bij aan een nette en gepolijste uitstraling van de ruimte. Maar hun functie gaat verder dan alleen esthetiek. Plinten zijn ook praktisch. Ze verbergen de naad tussen de vloer en de muur, waardoor een naadloze overgang ontstaat en stofophoping wordt voorkomen. Ook kunnen plinten kabels en leidingen verbergen. Daarnaast beschermen ze de vloer en muur tegen stoten en krassen, wat de levensduur van beide verlengt.

Verschillende soorten plinten

Bij de Laminaatwinkel begrijpen we dat elk project uniek is, daarom hebben we diverse plinten in ons aanbod. Of u nu op zoek bent naar standaard plinten of hoge plinten, wij hebben het allemaal. In ons assortiment ontdekt u plinten in verschillende hoogtes, kleuren en afwerkingen. Wij leveren en plaatsen plinten in de kleur van de vloer, alsook gespoten in RAL 9010. De keuze is aan u. 

Plinten voor laminaat- en pvc-vloeren

Het toevoegen van plinten is een cruciale stap in het afwerken van uw vloerproject, zowel voor laminaatvloeren als pvc-vloeren. Onze plinten zijn speciaal ontworpen om perfect te passen bij vloeren van laminaat en pvc, waardoor een naadloze overgang tussen de vloer en de muur ontstaat. 

Plinten voor laminaatvloeren

Laminaat is een veelzijdige vloer die in veel soorten komt. Het materiaal is duurzaam en oogt als een echte vloertegel, maar is goedkoper en eenvoudiger in onderhoud. De kwaliteit is hoog, waardoor laminaatvloeren langdurig meegaan. Daarbij voelt het laminaat van zichzelf warm aan. Om uw laminaatvloer netjes af te werken, bieden de hoogwaardige plinten van de Laminaatwinkel de perfecte uitkomst. Met een brede waaier aan mogelijkheden, hebben we voor iedere vloer de geschikte plinten in het assortiment. 

Plinten voor pvc-vloeren

Pvc-vloeren zijn verkrijgbaar in heel wat dessins, kleuren en patronen. Het materiaal is slijtvast, duurzaam en gaat jarenlang mee zonder de kwaliteit te verliezen. Bovendien is pvc makkelijk te onderhouden en bestand tegen vlekken. Deze kunnen moeiteloos worden opgekuist met een vochtige doek of dweil. In ons aanbod vindt u talrijke plinten die perfect matchen met uw laminaatvloer. Zo creëert u een mooi samenhangend geheel. 

Professionele legservice

Bij de Laminaatwinkel kunt u naast het aankopen van plinten ook terecht voor onze professionele legservice. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw plinten perfect worden geïnstalleerd, met oog voor detail en kwaliteit. Dankzij deze deskundige service bent u verzekerd van een geslaagd eindresultaat. 

Kom langs in onze showroom

Benieuwd naar onze uitgebreide collectie plinten? Breng een bezoek aan onze showroom in Bergen op Zoom en ontdek de verschillende mogelijkheden. Wij zijn gevestigd aan de Van Konijnenburgweg 55 en geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur. Of u nu op zoek bent naar standaard plinten of hoge plinten, bij de Laminaatwinkel vindt u alles wat u nodig heeft om uw vloerproject tot een succes te maken. 

Neem contact op met ons

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. We helpen u graag verder! Tevens kunt u meteen een offerte aanvragen voor een prijsopgave op maat. Wij zijn bereikbaar op het nummer 0164 270 245 of via info@laminaatwinkel.com. Onze medewerkers helpen u zo snel mogelijk verder.

witte plint 70x15 € 9,95 per lengte van 240 cm
plint
Mdf plinten 70 mm hoog in 180 kleuren
witte plint met profiel
MDF plinten compleet afgelakt in Ral 9010 in strak of met kraalrand in 5 hoogtes

Bekijk alle vloeren in onze winkel en ontvang meer informatie van onze vloerspecialisten:

assortiment laminaat winkel

De Parket en Laminaatwinkel

Van Konijnenburgweg 55
3412 PL Bergen op Zoom

0164-270245
info@laminaatwinkel.com

di t/m vr: 09:30 – 17:30
zaterdag : 09:30 – 17:00