Ondervloeren

Bij het plannen van een vloerrenovatie of -installatie is het vanzelfsprekend om de aandacht te vestigen op de bovenste laag. Dit kan bijvoorbeeld laminaat, pvc of een ander type vloer zijn. Echter, een belangrijk onderdeel van een stevige, duurzame en comfortabele vloer ligt verborgen onder de oppervlakte, namelijk de ondervloer. Uw comfort staat of valt met de juiste ondervloer. De Laminaatwinkel geeft u graag advies over welke ondervloer het meest geschikt is voor uw specifieke vloer. Bekijk het complete aanbod online of kom de producten ontdekken in onze showroom te Bergen op Zoom.

De fundamentele rol van ondervloeren

Een ondervloer vormt de basis waarop uw vloer rust. Het is niet alleen een kwestie van praktisch belang, maar het heeft ook een aanzienlijke invloed op het comfort en de duurzaamheid van uw vloer. De belangrijkste functies van een ondervloer zijn onder andere het egaliseren van de ondergrond, het verminderen van geluidsoverlast en het bieden van thermische isolatie. Kortom: een onmisbaar element bij de installatie van een nieuwe vloer. 

Ondervloeren voor laminaat

Wanneer u kiest voor laminaatvloeren in huis, is het essentieel om daarbij een geschikte ondervloer te selecteren en te plaatsen. Onze ondervloeren voor laminaat zijn speciaal ontworpen om de levensduur van uw vloer te verlengen en het comfort in uw leefruimte te verbeteren. Ze bieden uitstekende geluidsisolatie en zorgen voor een vlakke ondergrond. Hiermee gaat u een vlekkeloze installatie van uw vloer tegemoet.

Ondervloeren voor pvc

Pvc-vloeren zijn populair vanwege hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Om het meeste uit uw vloer te halen, is het leggen van een hoogwaardige ondervloer noodzakelijk. Onze ondervloeren voor pvc creëren niet alleen uitstekende stabiliteit, maar bieden ook superieure geluidsdemping en thermische isolatie. Dit resulteert in een aangenamere en stillere leefomgeving.

Investering in comfort en duurzaamheid

Een hoogwaardige ondervloer is de stille kracht achter een prachtige en duurzame vloer. Bij de Laminaatwinkel bieden we diverse ondervloeren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, comfort en prestaties. Investeer vandaag nog in het comfort en de duurzaamheid van uw vloer met een hoogwaardige ondervloer uit ons assortiment.

Professionele legservice

Het leggen van een ondervloer vereist precisie en vakmanschap. Bij de Laminaatwinkel bieden we een professionele legservice aan, uitgevoerd door onze ervaren vakmensen die ervoor zorgen dat uw ondervloer correct wordt geïnstalleerd. Zo bent u verzekerd van een duurzaam en geslaagd resultaat. Voor meer informatie over deze legservice kunt u terecht op onze legservicepagina.

Advies op maat bij de Laminaatwinkel

De Laminaatwinkel is dé vloerenspecialist in Bergen op Zoom en heeft een uitgebreid assortiment aan vloeren in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Onze experts hebben alle kennis in huis omtrent vloeren en ondervloeren, en voorzien u graag van advies op maat. Wij geven u passende informatie, afgestemd op uw specifieke situatie. Zo zorgen we ervoor dat u de juiste producten vindt en tevreden onze vloerenwinkel verlaat.

Bezoek onze showroom

Wilt u ons assortiment ondervloeren in het echt bekijken of u persoonlijk laten adviseren door onze experts? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Bergen op Zoom, gevestigd aan de Van Konijnenburgweg 55. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur. De vloerspecialisten van Laminaatwinkel staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte ondervloer voor uw project. 

Meer informatie? Neem contact op met ons 

Neem contact op met ons voor meer informatie, persoonlijk advies of om meteen een vrijblijvende offerte aan te vragen bij de Laminaatwinkel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0164 270 245 of per mail via info@laminaatwinkel.com. Onze medewerkers helpen u zo snel mogelijk verder.

comfort super ondervloer
alufoam ondervloer
Alufoam ondervloer. Basis ondervloer 2 mm dik. € 1,95 m²
soundblock ondervloer
Soundblock ondervloer met dampfolie. De meeste geluidsabsorberende ondervloer 3 mm dik. € 5,95 m²
pvc ondervloer
Xtrafloor ondervloer speciaal voor click-pvc. warmtegeleidend. € 6,95 m²
isocell ondervloer
Isocell ondervloer incl. dampfolie. Geschikt voor vloerverwarming en 10 dB. € 4,95 m²
felt plus ondervloer € 3,75 per m2
7 mm geperste vloerplaat voor ongelijke vloeren tot 3 mm. €3,50 m²

Bekijk alle vloeren in onze winkel en ontvang meer informatie van onze vloerspecialisten:

assortiment laminaat winkel

De Parket en Laminaatwinkel

Van Konijnenburgweg 55
3412 PL Bergen op Zoom

0164-270245
info@laminaatwinkel.com

di t/m vr: 09:30 – 17:30
zaterdag : 09:30 – 17:00