PVC vloeren in Zeeland

De specialist in PVC vloeren van Zeeland

Bij de Parket en Laminaatwinkel bent u aan het juiste adres voor PVC vloeren in verschillende maten, kleuren en dessins. PVC vloeren zijn niet alleen heel sterk, ze zijn ook slijtvast. Jarenlang plezier van uw nieuwe vloer! U doet een investering waar u blij mee kunt zijn. De hoogwaardige kwaliteit van de PVC vloeren maken het een duurzame keuze. Tijdens uw zoektocht naar een PVC vloer kunt u onze winkel zeker niet overslaan. U bent van harte welkom in onze showroom.

Verschillende soorten PVC vloeren

In onze showroom te Bergen op Zoom zult u snel ontdekken dat de keuze ontzettend groot is. Wat kunt u zoal verwachten van een bezoek aan onze winkel? Een voorbeeld van een topvloer is de Isocore PVC vloer. Deze heeft een kliksysteem, de planken zijn 6,5 cm dik en heeft zowel een toplaag als een Isocore onderlaag.

Een andere goede keuze is de Douwes Dekker PVC vloer. Ook dit is een vloer met een kliksysteem. Met een dikte van 10 cm, een PVC toplaag, een HDF tussenlaag en een onderlaag van kurk kiest u voor een zeer sterke vloer. Als laatste hebben we de Quick Step PVC vloer. Een kliksysteem met een V-groef. De vloer is slijtvast, stevig en oogt warm en natuurlijk. Ook heel leuk aan deze PVC vloer, u kunt de bijpassende plinten om de vloer heen plaatsen. Welke PVC vloer u ook kiest, u krijgt altijd de hoogwaardige kwaliteit van de Parket en Laminaatwinkel.

Kom langs in onze showroom!

Bent u nieuwsgierig geworden naar het volledige aanbod PVC vloeren? Kom dan zeker langs in onze showroom. Hier kunt u alle vloeren in het echt bewonderen. We hebben ze allemaal in de showroom staan. Mocht u nog vragen hebben over een PVC vloer, laat het ons dan zeker weten! Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder bij het vinden van uw nieuwe vloer.

In onze showroom ontdekt u ook de andere vloeren die onze winkel te bieden heeft. Laminaat, parket en kurk. Een vochtbestendige vloer nodig? Dat is voor ons geen probleem! We hebben het allemaal in huis. Laat uw zoektocht naar een PVC vloer in Zeeland niet te lang duren. Bekijk het aanbod, kom langs en vraag een offerte aan. U bent klaar voor u het weet! Vloeren van de allerbeste kwaliteit voor een scherpe prijs. Dat krijgt u alleen in onze winkel.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.