PVC vloeren in Steenbergen

PVC vloeren zijn sterk, slijtvast en duurzaam. Wilt u een PVC vloer laten leggen in uw woning of bedrijfspand? Dan bent u aan het juiste adres bij de Parket en Laminaatwinkel. Wij verkopen verschillende soorten hoogwaardige PVC. Schaft u een PVC vloer aan bij de Parket en Laminaatwinkel, dan weet u zeker dat u een goede investering doet waar u nog vele jaren plezier van heeft. Al onze PVC vloeren zijn namelijk van uitstekende kwaliteit. Voor PVC Vloeren Steenbergen, moet uw bij de Laminaatwinkel.com zijn.

Verschillende soorten PVC vloeren

In onze showroom in Bergen op Zoom kunt u verschillende soorten PVC vloeren bewonderen. Ten eerste kunt u bij ons de Isocore PVC vloer aanschaffen. Deze PVC vloer met clicksysteem is 6,5 millimeter dik en bestaat uit een PVC toplaag en een Isocore onderlaag. Ten tweede verkopen wij de Douwes Dekker PVC vloer. Deze PVC vloer met clicksysteem is 10 millimeter dik en bestaat uit een PVC toplaag, een HDF tussenlaag en een onderlaag in kurk. Wilt u een wat dikkere PVC vloer aanschaffen, dan is dit zeker een goede optie. Net zoals de Isocore vloer, is ook deze vloer van uitstekende kwaliteit. De laatste PVC vloer in ons aanbod, is de Quick Step PVC vloer. Deze PVC vloer met clicksysteem is de enige vloer met rondom een V-groef. U kunt deze vloer met bijpassende PVC plinten laten plaatsen. De Quick Step PVC vloer is niet alleen stevig en slijtvast, maar ziet er bovendien natuurlijk en warm uit.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod PVC vloeren? Kom dan naar onze showroom, want hier kunt u onze vloeren stuk voor stuk bewonderen. Heeft u vragen over de Isocore PVC vloer, de Douwes Dekker PVC vloer of de Quick Step PVC vloer? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag. PVC Steenbergen, kom eens langs in onze showroom of vul ons formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.