Parketvloeren Zeeland

Een parketvloer heeft een rijke en warme uitstraling. Het staat mooi bij elke stijl en interieur, is tijdloos en gaat lang mee. Een goede investering dus. Bij de Laminaatwinkel bent u aan het juiste adres voor parketvloeren in Zeeland! We helpen u graag.

De Laminaatwinkel: voor parketvloeren in Zeeland

Een parketvloer is enorm veelzijdig! U kunt deze vloer in de woonkamer laten leggen, maar ook in de hal, in de slaapkamer: er is geen ruimte te noemen waar een parketvloer zou misstaan! Ook is het een ideale vloer voor zwaarder gebruik, zoals in bedrijfspanden. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, in afwerking, kleur en kwaliteit. Bij de Laminaatwinkel hebben we een groot assortiment, en daarom zijn we hét adres voor parketvloeren in Zeeland. Onze medewerkers geven u dan ook graag advies!

Een groot aanbod parketvloeren

De Parket en Laminaatwinkel heeft een groot assortiment met verschillende soorten parketvloeren. Onze parket collectie bestaat voor 90 procent uit eikenhouten vloeren. Verder heeft u de keuze uit gelakte of hardwax behandelde vloeren, naturel of gekleurde vloeren en vlakke vloeren of vloeren met vellingkant. En wilt u uw vloer iets ouder laten lijken, door deze te laten roken of laten schrapen? Dan is dit ook zeker mogelijk bij de Laminaatwinkel. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte parketvloer. Dit doen wij door naar uw specifieke eisen, wensen en verwachtingen te luisteren en op basis van deze informatie de ideale vloeren aan u te laten zien. En weet u niet zo goed waar u naar op zoek bent? Dan helpen we u! We laten u graag onze uitgebreide collectie zien, zodat u vanzelf uw perfecte parketvloer tegenkomt.

Parketvloeren in uw bedrijfspand

Laat u een van onze parketvloeren in uw woning of bedrijfspand leggen, dan geeft u het pand meer warmte en sfeer. Kantoorruimtes zijn al lang niet meer kaal en kil, medewerkers brengen er immers vaak meer tijd door dan in hun eigen huiskamers. Een mooie, duurzame vloer is daarom een goed idee. En tegelijkertijd een goede investering, want parketvloeren zijn ijzersterk en gaan lang mee. Ook voor winkelpanden hebben we een prachtige selectie aan parketvloeren in Zeeland!

Parket voor elk budget

Bij de Laminaatwinkel hebben we allerlei verschillende parketvloeren. Naast eikenhouten parket bieden we ook PVC vloeren, kurkvloeren en vochtbestendige vloeren aan. Zo vindt u altijd een vloer die past bij uw budget en wensen. Een parketvloer heeft al gauw een levensduur van maar liefst 30 tot 40 jaar. Het is dan ook een goede investering, die op lange termijn vaak voordeliger uitpakt dan goedkopere alternatieven. Die moeten immers al veel sneller vervangen worden!

Parketvloeren passen bij iedere stijl

Parket bestaat al jaren, en dat is niet voor niets. Buiten de hoge kwaliteit, wat één van de redenen is waarom veel mensen voor een parketvloer kiezen, zijn parketvloeren ook tijdloos. Ze gaan samen met iedere stijl en met elk interieur. Dat is mooi meegenomen, want door de lange levensduur kan het best zijn dat u tussendoor eens van interieur verandert. Uw parketvloer kan gelukkig gewoon blijven liggen, want niets is makkelijker te combineren!

Onderhoud van uw parketvloer

De Laminaatwinkel heeft verschillende vloeren, en voor elke vloer geven we u advies over onderhoud. Zo geven we u advies over schoonmaakmiddelen en ander onderhoud. Natuurlijk is het van belang dat uw nieuwe vloer op deskundige wijze gelegd wordt. Zo heeft u er het langste plezier van! Wij kunnen al onze geleverde vloeren voor u leggen, vakkundig en snel! Kijk eens naar ons legservice.

Snelle levering van parketvloeren in Zeeland

De Parket en Laminaatwinkel is een bedrijf met aandacht voor de klant. Wij richten ons op zowel de particuliere als de zakelijke klanten, met een extreem ruime collectie vloeren in PVC, laminaat, parket en kurk. Door de enorme voorraad van 16.000 m² vloeren kunnen wij direct leveren. Kwaliteit en service staan op een hoog niveau, terwijl de prijzen scherp zijn. Alle bijbehorende artikelen zoals ondervloeren en plinten hebben wij op voorraad. De laminaatwinkel is daarom het beste adres voor parketvloeren in Zeeland!

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.