Parketvloeren Vlissingen

Een parketvloer heeft een rijke en warme uitstraling. U kunt deze vloer in de woonkamer laten leggen, maar ook in de hal, in de slaapkamer en ga zo maar door. Door ons grote aanbod met verschillende soorten parketvloeren, vindt u altijd wel een parketvloer die aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Laat u een van onze parketvloeren in uw woning of bedrijfspand leggen, dan geeft u het pand meer warmte en sfeer.

Een groot aanbod parketvloeren

De Parket en Laminaatwinkel heeft een groot assortiment met verschillende soorten parketvloeren. Onze parketcollectie bestaat voor 90 procent uit eikenhouten vloeren. Verder heeft u de keuze uit gelakte of hardwax behandelde vloeren, naturel of gekleurde vloeren en vlakke vloeren of vloeren met vellingkant. En wilt u uw vloer iets ouder laten lijken, laten roken of laten schrapen? Dan is dit ook zeker mogelijk bij de Parket en Laminaatwinkel. Wij helpen u graag de perfecte parketvloer aan te schaffen. Dit doen wij door naar uw specifieke eisen, wensen en verwachtingen te luisteren en op basis van deze informatie de perfecte vloeren aan u te laten zien. En weet u niet zo goed waar u naar op zoek bent? Dan laten wij u een groot deel van onze parketcollectie zien, zodat u vanzelf uw perfecte parketvloer tegenkomt. Verlaat u onze showroom, dan heeft u gegarandeerd een prachtige parketvloer gevonden.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod parketvloeren? Kom dan naar onze showroom in Bergen op Zoom en u kunt onze warme en natuurlijke vloeren in het echt bewonderen. Heeft u een vraag over onze parketcollectie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door uw vraag te beantwoorden. Parketvloeren Vlissingen, kom eens langs in onze showroom of vul ons formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.