Parketvloeren in Middelburg

Een nieuwe parketvloer in Middelburg

In Middelburg bent u welkom bij De Parket en Laminaatwinkel voor parketvloeren. In onze winkel hebben we alles wat u zoekt. Naast parket kunt u bij ons ook terecht voor PVC, laminaat en kurkvloeren. Een ruim assortiment met veel verschillende mogelijkheden. Aan iedere stijl en elk budget is gedacht. Bekijk diverse stijlen en kleuren. Kom langs in onze winkel en ontdek het zelf! Voor een parketvloer in Middelburg bent u bij De Parket en Laminaatwinkel aan het juiste adres.

Parket heeft een warme, rijke uitstraling. De vloer is overal te leggen. Van de woonkamer en de hal tot de slaapkamer en andere ruimtes in uw woning. Dankzij het veelzijdige karakter van onze collectie hebben we altijd een parketvloer in die bij u past. Laat onze parketvloeren plaatsen in uw huis in Middelburg, u creëert direct meer sfeer en warmte.

Parketvloeren en meer

We noemden de verschillende mogelijkheden voor uw nieuwe vloer al eerder. Parket, laminaat, PVC en kurk zijn allemaal mogelijkheden. Natuurlijk stopt het daar nog nog niet. U maakt uw hele vloer compleet bij De Parket en Laminaatwinkel. Alle bijbehorende artikelen worden direct meegeleverd! Van de plinten tot aan de ondervloer. Alles is van de beste kwaliteit. Zeer goed prijzen voor duurzame producten. Twijfelt u over de mogelijkheden voor een parketvloer in uw woning in Middelburg? Onze specialisten helpen u graag verder!

Wij leveren parketvloeren in Middelburg

We hebben een groot aanbod aan parketvloeren. Allerlei soorten en maten zijn mogelijk. De collectie bestaat grotendeels uit eikenhouten vloeren, 90% van het totaal bestaat uit dit materiaal. Uiteraard is dit met een reden. Het eikenhout is van de beste kwaliteit en ziet er prachtig uit op iedere vloer. Kies voor een gelakte vloer, of een vloer die met hardwax is behandeld. Naturel of gekleurde vloeren, vlakke vloeren of vloeren met een vellingkant. We helpen u bij het bereiken van uw ideale vloer. Spreekt een klassieke vloer u aan? Wilt u de parketdelen laten roken of schrapen? Dit kan allemaal. Samen met u gaan we de uitdaging aan. We vinden wat u zoekt.

De perfecte parketvloer voor bij u thuis, in hartje Middelburg. We luisteren aandachtig naar uw wensen, eisen en verwachtingen. We zoeken hierbij de beste mogelijkheden uit. Ook wanneer u nog niet weet wat u precies wilt helpen onze deskundige medewerkers u graag verder. We laten u de verschillende opties zien tot we vinden wat u zoekt!

Bezoek de showroom!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan zeker langs! U bent van harte welkom in onze showroom in Bergen op Zoom. Heeft u een vraag over onze parket collectie? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.