Parketvloeren in Zeeland

Dé parketvloer specialist in de omgeving van Zeeland

Woont u in Zeeland en bent u op zoek naar parketvloeren? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Bij De Parket en Laminaatwinkel hebben we alles in huis voor uw vloer. Niet alleen voor parket bent u bij ons aan het juiste adres. Ook PVC, laminaat en kurk wordt door ons geleverd. We hebben een groots aanbod aan diverse mogelijkheden, stijlen en kleuren. Ontdek onze collectie zelf. Kom eens langs en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Alles voor uw nieuwe vloer

Naast parket, laminaat, kurk en PVC vloeren leveren we ook bijbehorende artikelen. u bestelt direct een ondervloer en plinten mee. In één keer klaar voor uw nieuwe vloer, dat is mogelijk bij de Parket en Laminaatwinkel. We verkopen de beste merken. We staan voor kwaliteit en service. Scherpe prijzen zoals u ze nooit eerder heeft gezien. Het is vrijwel onmogelijk om bij ons niet te vinden wat u zoekt. Weet u niet goed wat u wilt? Dan helpen onze professionele medewerkers u graag bij het maken van uw keuze.

Een nieuwe parketvloer nodig in Zeeland?

Bij ons krijgt uw nieuwe vloer de aandacht die het verdient. We richten ons volledig op uw wensen en gaan daarmee aan de slag. Dat is de reden dat we zowel particuliere als zakelijke klanten helpen. We hebben een enorm grote collectie. PVC vloeren, laminaat vloeren en parket. U kunt het niet bedenken of wij hebben het. Van planken tot tegelvormig laminaat, lang of breed, met of zonder groef.

Laminaatvloeren van De Parket en Laminaatwinkel

Al onze vloeren zijn van de beste kwaliteit. De laminaatvloeren zijn stevig en sterk. Ze bieden een hoge bestendigheid tegen slijtage. Het fijne aan laminaat? U kunt het eenvoudig zelf plaatsen. Ze hebben weinig onderhoud nodig en gaan jarenlang mee. Dankzij onze grote collectie vindt u een laminaatvloer die in uw woning past.

Kies voor een parketvloer

Parketvloeren zijn warm en vol karakter. De parketplanken zijn verkrijgbaar in visgraat en rechte planken. Kies uit verschillende breedtes. De comfortabele vloer is in veel gevallen ook geschikt voor vloerverwarming. Van nieuwe planken tot parketvloeren van oud hout. Kom eens bij ons langs en bekijk de mogelijkheden. We hebben altijd een uitkomst voor u in huis.

Ontdek onze legservice

Heeft u uw nieuwe parketvloer uitgezocht voor uw woning in Zeeland? We komen deze graag voor u leggen! Natuurlijk bent u vrij om deze klus zelf klaren. Geeft u het liever uit handen? Wij leggen PVC, laminaat en parketvloeren voor u. Altijd snel en vakkundig.

Kom langs in onze showroom!

Benieuwd hoe onze vloeren eruit zien? Kom langs in onze showroom in Bergen op Zoom! We hebben mogelijkheden in alle prijsklassen op voorraad. Van 80 tot 100 vloeren. Bekijk de verschillende parketvloeren. Onze deskundige medewerkers geven u graag gratis advies voor uw nieuwe vloer. Onze vloerspecialisten helpen u bij het vinden van een parketvloer in Zeeland!

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.