Beoordeling 8.5 gebaseerd op 11 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Over ons - Laminaatwinkel
Over ons 2018-12-03T14:50:00+02:00

Over Ons

promo-de laminaatwinkel.com

Het Concept

De Parket en Laminaatwinkel is een bedrijf met alle aandacht voor de klant. Het bedrijf richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke klanten met een extreem brede collectie vloeren in pvc, laminaat, parket en kurk. Door de enorme voorraad van 16.000 m² vloeren kunnen wij direct leveren. Kwaliteit en service staan op een hoog niveau terwijl de prijzen scherp zijn. Alle bijbehorende artikelen zoals ondervloeren en plinten staan op voorraad. De laminaatwinkel verkoopt vloeren van bijna alle bekende merken. Het moet dus gek gaan als u niet bij ons kunt slagen. Onze eigen parketteurs kunnen, indien gewenst, bij u de vloer plaatsen en wordt tot in de puntjes afgewerkt.

Geschiedenis

Het bedrijf is in 1983 opgericht en als zovele vloerbedrijven begonnen met tapijt en tapijttegels. In 1990 is de Parket en Laminaatwinkel ontstaan en heeft zich volledig gespecialiceerd in harde vloeren. In het toen nieuwe pand aan de van Konijnenburgweg werd een collectie neergezet die zijn weerga in Brabant en Zeeland niet kent. Sinds 2007 zwaait Sjaak Honkoop de scepter en heeft de Parket en Laminaatwinkel tot grote hoogte gebracht. Samen met zijn medewerkers verkopen zij, meten zij de vloeren ter plaatse op en plaatsen zij de vloeren. Van Tilburg tot Vlissingen en van Rotterdam tot Antwerpen zie je ze rijden. Het wagenpark en machines zijn modern en de leggers hebben alle kennis in huis voor een top-vloer.

Sjaak Honkoop, eigenaar van de Parket en Laminaatwinkel

Het gezicht achter de Parket en Laminaatwinkel

Sjaak Honkoop, eigenaar van de Parket en Laminaatwinkel.

Sjaak is op zijn 16e jaar begonnen in de zaak van zijn vader als vloerenlegger en meubelbezorger. Na de pensionering van zijn vader heeft hij de zaak met twee broers overgenomen en een nieuw pand van 1200 m² gebouwd. De zaken gingen goed maar Sjaak wilde graag iets voor zichzelf. In 2006 is hij bedrijfsleider in de Parket en Laminaatwinkel geworden en heeft in 2007 het bedrijf overgenomen. Zowel verkoop als inmeten bij de klant thuis doet Sjaak zelf. Zijn medewerkers zorgen voor verkoop en plaatsen van de vloeren. Na een volledige modernisering van zowel het pand als ook de collectie staat er nu een bedrijf wat gezien mag worden en in heel de regio bekend staat om de persoonlijke aandacht en service die Sjaak en zijn medewerkers verlenen..

Vestigingen:

De parket en Laminaatwinkel is gevestigd aan de van Konijnenburgweg 55 te Bergen op Zoom. Met een eigen royale parkeerplaatst en de bushalte voor de deur is de zaak prima te bereiken.

* De vestiging kunt u op de kaart bekijken.

  • Bergen op Zoom