Beoordeling 8.5 gebaseerd op 11 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Ondervloeren Steenbergen - Plinten Steenbergen laten plaatsen
Ondervloeren en plinten Steenbergen 2018-04-17T15:07:20+00:00

Ondervloeren en plinten Steenbergen

Ondervloeren en plinten in Steenbergen in mooie kwaliteit, deze vindt u bij Parket- en Laminaatwinkel in Steenbergen. We verkopen ondervloeren die aan uw specifieke eisen voldoen en plinten die perfect in uw interieur passen.

Ondervloeren van Parket- en Laminaatwinkel Steenbergen

Ondervloeren vindt u in Steenbergen bij ons in de winkel volop. Ieder type vloer vereist een specifieke ondervloer. Zo zijn er ondervloeren voor:

  • PVC vloeren
  • Kurkvloeren
  • Laminaatvloeren
  • Parketvloeren

Ook het type woning kan invloed hebben op welke ondervloer het meest geschikt is voor u. Woont u in een appartement, dan is een geluidsdemping voor de onderburen belangrijk. Zeker wanneer er regelmatig kinderen in huis zijn. Wanneer u vloerverwarming of -koeling heeft is het essentieel dat de ondervloer hier op aansluit. Onze experts informeren u graag

De perfecte plinten voor uw woning in Steenbergen

Een vloer is pas echt af wanneer er ook plinten geplaatst zijn. Parket- en Laminaatwinkel Steenbergen heeft een ruime keus aan verschillende materialen, hoogtes, diktes. Ook kunt u kiezen uit een van de 180 kleuren waarin we de plinten netjes aflakken. Wellicht kiest u liever voor eenvoudige afwerkplinten. Welke plint uw voorkeur ook heeft, bij Parket- en Laminaatwinkel Steenbergen kunnen we de plinten leveren én voor u plaatsen.

Legservice

Voor het laten leggen van uw vloer, ondervloer of plinten kunt u gebruik maken van onze legservice. U leest er hier meer over.

Contact

Wilt u meer weten over onze producten of services? Of wilt u een offerte aanvragen? Bel ons gerust op telefoonnummer 0164 728 293 of vul het contactformulier in en stel uw vragen. We nemen dan spoedig contact met u op.

Contactformulier