Beoordeling 8.5 gebaseerd op 11 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Waterproof laminaat voor Zeeland e.o. | De Parket en Laminaatwinkel
Waterbestendige Vloeren 2018-06-29T14:03:17+02:00

Het voordeligste waterproof laminaat in Zeeland!

Op zoek naar waterproof laminaat in Zeeland voor een zeer scherpe prijs? Neem dan eens een kijkje bij de Parket en Laminaatwinkel. Wij bieden de grootste keuze in alle nieuwe vloertrends, een uitstekende service en voor ieder type interieur een passend advies. Ook voor bedrijven en kantoren. Klanten kunnen rekenen op topkwaliteit merken, zoals Quick Step en Berry Floor, en bij al onze laminaatvloeren wordt een uitgebreide garantie gegeven, ook op het leggen. Bovendien wordt onze collectie aangevuld met een brede keuze aan ondervloeren en kleuren plinten. Kortom: alles om van uw vloer een droomvloer te maken.

Laminaat voor badkamer en keuken
Waterbestendige vloeren zijn een uitkomst voor kamers die intensief worden gebruikt en natte ruimtes. Denk aan de keuken, de hal, maar ook de badkamer en het toilet. Gewoon laminaat kan niet goed tegen vocht, omdat het dan gaat zwellen. Waterproof laminaat kan keer op keer worden gedweild, er kan zonder problemen op worden gemorst en is uitstekend geschikt voor badruimtes. Er bestaat gewoon laminaat dat met een speciale waterwerende toplaag en voeg kan worden afgewerkt, maar wie verzekerd wil zijn van 100% waterdichtheid kan het beste kiezen voor PVC laminaat.

Ultiem comfort met PVC vloeren
De Parket en Laminaatwinkel verkoopt verschillende soorten PVC laminaatvloeren. Deze zijn zeer onderhoudsvriendelijk, duurzaam, hygiënisch, voorkomen uitglijden en voelen aangenaam aan. Er is keuze uit onder andere authentieke houtkleuren, tijdloze Scandinavische tinten en meer industriële trendlooks zoals
beton en verweerde planken. PVC vloeren zijn er in allerlei kwaliteiten, zoals volle PVC vloeren met clicksysteem die ideaal zijn voor badkamers met vloerverwarming, compleet geluidsarm PVC en de PVC-combiplank die ook voor minder effen ondervloeren geschikt is.

Clicklaminaat of plakstroken in ieder patroon
Voordeel van waterproof PVC laminaat is dat het goed zelf is te leggen. Daarbij is keuze tussen clicksystemen of plakstrips. En behalve in stroken is ook een legwijze in een klassiek visgraatmotief of blokpatroon mogelijk. Wie echt zeker wil zijn van een strakke vloer kan ook gebruik maken van onze voordelige legservice. Hierbij zorgen onze parketexperts er niet alleen voor dat uw vloer netjes wordt gelegd, inclusief plinten en de juiste ondervloer, ook het verwijderen van oude vloeren en het egaliseren van de ondergrond kan worden verzorgd.

Welkom in onze laminaat showroom in Zeeland
De Parket en Laminaatwinkel heeft de grootste keuze aan waterproof laminaat in Zeeland voor een zeer scherpe prijs. Bovendien kunnen onze klanten regelmatig profiteren van interessante aanbiedingen. Laat u inspireren door alle mogelijkheden en kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Bergen op Zoom.

Klik hier voor de collectie Laminaat Vloeren