Beoordeling 8.5 gebaseerd op 11 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

PVC Vloeren l De Specialist op diverse soorten vloeren
PVC Vloeren 2018-12-03T14:47:00+02:00

PVC vloeren

PVC vloeren zijn sterk, slijtvast en duurzaam. Wilt u een PVC vloer laten leggen in uw woning of bedrijfspand? Dan bent u aan het juiste adres bij de Parket en Laminaatwinkel. Wij verkopen verschillende soorten hoogwaardige PVC. Schaft u een PVC vloer aan bij de Parket en Laminaatwinkel, dan weet u zeker dat u een goede investering doet waar u nog vele jaren plezier van heeft. Al onze PVC vloeren zijn namelijk van uitstekende kwaliteit.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod PVC vloeren? Kom dan naar onze showroom, want hier kunt u onze vloeren stuk voor stuk bewonderen. Heeft u vragen over de Isocore PVC vloer, de Douwes Dekker PVC vloer of de Quick Step PVC vloer? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Verschillende soorten PVC vloeren

In onze showroom in Bergen op Zoom kunt u verschillende soorten PVC vloeren bewonderen. Ten eerste kunt u bij ons de Isocore PVC vloer aanschaffen. Deze PVC vloer met clicksysteem is 6,5 millimeter dik en bestaat uit een PVC toplaag en een Isocore onderlaag. Deze vloer is geluidsarm. Ten tweede verkopen wij de PVC combiplank. Deze PVC vloer met clicksysteem is 10 millimeter dik en bestaat uit een PVC toplaag, een HDF tussenlaag en een onderlaag in kurk. Deze vloeren nemen de kamertemperatuur aan, zelfs zonder vloerverwarming. De vloer wordt geplaatst als een laminaatvloer, dus op een ondervloer waardoor de beton of houten onderlaag niet zo vlak hoeft te zijn als bij een volle PVC vloer. Net zoals de Isocore vloer, is ook deze vloer van uitstekende kwaliteit.

De laatste PVC vloer in ons aanbod, is de volle PVC vloer met clicksysteem. Deze PVC vloer zwevend te plaatsen, uitstekend geschikt voor vloerverwarming, 100 % vochtbestendig en over grote oppervlaktes in één stuk te plaatsen. De PVC vloeren van Quick-Step is de enige vloer met rondom een V-groef. U kunt deze vloer met bijpassende PVC plinten laten plaatsen. De PVC vloeren zijn niet alleen stevig en slijtvast, maar ziet er bovendien natuurlijk en warm uit.

Klik hier voor de collectie PVC Vloeren