Beoordeling 8.5 gebaseerd op 11 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Ondervloeren & Plinten l De Specialist op diverse soorten vloeren
Ondervloeren & Plinten 2018-12-03T14:47:00+02:00

Ondervloeren en plinten

De Parket en Laminaatwinkel verkoopt niet alleen parketvloeren, laminaatvloeren, krukvloeren en PVC vloeren, maar kan ook ondervloeren en/of plinten leveren en uiteraard voor u leggen of plaatsen. Onze ondervloeren en plinten zijn, net zoals onze andere producten, van uitstekende kwaliteit.

Een ondervloer laten leggen

Laat u een parketvloer, laminaatvloer, krukvloer of PVC vloer leggen, dan moet u eerst een ondervloer laten plaatsen. De Parket en Laminaatwinkel kan u hierbij adviseren. Wij selecteren graag de juiste ondervloer voor uw parket-, laminaat-, kurk- of PVC vloer. Uiteraard kunnen wij deze vloer ook voor u leggen, zodat u dit zelf niet hoeft te doen.

Wij weten precies welke ondervloer het beste in uw situatie geschikt is. Heeft u vloerverwarming, vloerkoeling, aardwarmte, een appartement met benedenburen, of is uw vloer juist koud? Wilt u van dat nare tik geluid af als u met hakken over de vloer loopt of heeft uw kind de neiging om de muziek in zijn/ haar kamer een beetje te hard te zetten. Allemaal geen probleem. De Parket en Laminaatwinkel heeft een twintigtal ondervloeren op voorraad die aan al uw eisen tegemoet komen. Door de juiste ondervloer te leggen, gaat uw vloer trouwens langer mee en heeft u meer comfort. En omdat wij het leggen van uw ondervloer op ons kunnen nemen, weet u zeker dat dit goed gebeurt en bespaart u bovendien veel tijd.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over het plaatsen van een ondervloer en/of het plaatsen van plinten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en kunnen al uw vragen beantwoorden. Bent u benieuwd welke ondervloeren en/of plinten wij verkopen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Bergen op Zoom, want hier kunt u al onze producten bekijken.

Plinten laten plaatsen

Een vloer is pas echt af als er ook plinten geplaatst zijn. Uiteraard kan de Parket en Laminaatwinkel dit ook voor u doen. Wij plaatsen hoogwaardige plinten die perfect bij uw vloer passen. Heeft u bijvoorbeeld een PVC vloer laten leggen, dan plaatsen wij PVC plinten die perfect bij uw vloer passen. Mdf plinten in kleur of wit afgelakt in verschillende hoogtes, diktes en profielranden voor laminaat, pvc en parketvloeren. Of simpel een afwerkplintje? 180 kleuren in collectie.

Klik hier voor de collectie Ondervloeren & Plinten